Voor wie?

Voor iedereen die vragen heeft over zijn persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van het paard kun je inzicht krijgen in je eigen gedrag, houding, hoe je overkomt op een ander enz. Wat je verder kan helpen in je persoonlijke ontwikkeling/ loop baan.

Voor mensen bv. met burnout klachten die niet weten waardoor en wanneer ze zijn vastgelopen. Paarden helpen je hierin inzicht te krijgen.

Voor kinderen/ jong volwassenen met problemen zoals ADHD, autisme, hechtingsproblematiek ed. Omdat een paard je direct in het hier en nu zet is het mogelijk om tot rust en tot jezelf te komen. De ervaring leert dat de volledige aandacht naar het paard gaat en overige prikkels geen toegang krijgen. Het kan doorwerken in het dagelijks leven zodat er meer overzicht, structuur en rust in het leven komt.

Voor groepen/teams om inzicht te krijgen in de team/ groepssamenstelling. Hoe is de ordening? Neemt eenieder wel zijn ‘eigen’ plek in? Kan je ‘zijn’ in het hier en nu? Ben je je bewust van jou inbreng/aanwezigheid?

 

001 Carla van Marwijk